Ons Team

Het team voor Valencia bestaat uit 3 enthousiaste, gedreven en gepassioneerde mensen. Ieder heeft zijn eigen kennis en talenten die zij inzetten om het verblijf van onze studenten, maar ook ervarende professionals die een leerervaring in Valencia willen opdoen zo leuk, fijn en makkelijk mogelijk te maken.

Team Stage buitenland

Ontmoet ons team

 

Overtuigend solliciteren

Marije

Mijn leven is verrijkt door mijn buitenlandse (leer) ervaringen, reis en woon ervaring. Geboren in Colombia, opgegroeid in Nederland en woonachtig in Valencia. Vele reizen heb ik in Midden-America, Zuid-America, Midden-Oosten en Azië gemaakt. Deze ervaringen hebben er voor gezorgd dat ik jou ook de mogelijkheid wil geven om je via een buitenlandse ervaring te verrijken.

Hoe kan ik je helpen?

Leren en leven doe je niet alleen, uit ervaring weet ik dat de mooiste resultaten en ervaringen liggen door de ”verbinding” met anderen te zoeken. Je hoeft niet alles alleen te doen of alleen uit te zoeken. In je voorbereiding naar een stage ervaring in Valencia zorgen wij ervoor dat jij je helemaal kan richten op je stage en een fantastische buitenlandse (leer) ervaring op doet. Voor en tijdens je stage periode helpen we je graag met de Spaanse taal, je stageplek, je woonverblijf en natuurlijk om de leukste activiteiten en plekjes te ontdekken van de stad Valencia.

Ik ben dichtbij want ik woon zelf in Valencia met mijn dochter van 5 jaar. Ook hou ik van persoonlijk contact en ben informeel bereikbaar voor je vragen. Als je dan toch naar het buitenland toe gaat beweeg dan de goede richting op…make a move, move positive

Ik verheug mij erop om je snel te ontmoeten

Spaanse docent

Agostina

My name is Agostina
I’m 25 years old, I’m originally from Argentina but have lived in various countries.
My mother tongue is Spanish and I’m excited to teach you this beautiful language.
I’ve studied and did my internship abroad so I understand what it’s like to not know the language.
Im here to make you fell more confident on your way to Valencia!

How can I help you?

I can help you by teaching you Spanish before you arrive in Valencia. Together with Marije, we have developed the online course for you. You can improve your Spanish vocabulary, grammar, pronunciation and of course your listening and speaking skills. Do you need extra help? We offer online live lessons too!

Karin

Mijn passie ligt op het terrein van learning en development.
De afgelopen jaren heb ik verschillende rollen binnen het hoger onderwijs vervuld, allemaal op het gebied van onderwijsontwikkeling en kennisdeling.

Ik heb tijdens mijn studie een half jaar in Indonesië stage gelopen, een ervaring waar ik met veel plezier naar terug kijkt. Een ervaring die je iedereen gunt tijdens zijn of haar studie. De stad Valencia heeft een bijzonder plekje in mijn hart. De stad waar ik graag kom, bruisend, oud en modern
en natuurlijk het strand.

Hoe kan ik je helpen?
Met mijn onderwijservaring en mijn buitenlandse ervaring weet ik als geen ander hoe fijn het is dat alle zaken goed zijn geregeld voor vertrek. Ik begeleid je graag met alles voor je vertrek naar Valencia.

 

Kom je kennis maken?

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com