Budget stagepakket

Begin hier je stagereis! Schrijf je nu vrijblijvend in

Wil jij een geweldige stageperiode op doen in Valencia? Wij helpen je om zo makkelijk, leuk en leerzaam mogelijk je aan je stage reis te laten beginnen.

Wat wij doen? Wij zorgen dat je stage op maat voor jou is. We vertrekken vanuit je wensen en persoonlijke voorkeuren en de stage eisen. Voor langdurige en korte stages kan je bij ons terecht. Ook kunnen wij in een redelijke korte tijd een stage plek voor je vinden.

Wanneer past een budget stagepakket bij je?
We begrijpen dat het leven van een student druk en duur kan zijn. Daarom kan je bij ons juist ook terecht als je wilt richten op het vinden van alleen een goede stageplek.
Mocht jij al vrienden of kennissen hebben waar je kan verblijven, maar het vinden van een goede stage plek niet zo makkelijk is dan zijn wij ervoor je om dit uit handen bij je te nemen. Er komt veel kijken bij het vinden van een stageplek die voor jou geschikt is. Zeker in het buitenland gelden er andere regels.

 

Kom je stage lopen in Valencia?

Wil jij stage komen lopen in Valencia? Vul dan vrijblijvend het aanmeldingsformulier in. Je zit dus nergens aan vast! Bekijk de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen doen om je droomstage in Valencia uit te laten komen. Wij verzorgen stage op maat en vul daarom zoveel mogelijk. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

Inschrijven spaanse online les

Bel met ons bij vragen of advies
0619236583

Mail als je nog meer wil weten of vragen
info@movepositive.com

 

Stage lopen in Valencia
+31619236583
Valencia
info@movepositive.com

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com