Basis

stagepakket

Begin hier je stagereis! Schrijf je nu vrijblijvend in

Wil jij een geweldige stageperiode op doen in Valencia? Wij helpen je om zo makkelijk, leuk en leerzaam mogelijk je aan je stage reis te laten beginnen.

Wat wij doen? Wij zorgen dat je stage op maat voor jou is. We vertrekken vanuit je wensen en persoonlijke voorkeuren en de stage eisen. Voor langdurige en korte stages kan je bij ons terecht. Ook kunnen wij in een redelijke korte tijd een stage plek voor je vinden.

Wanneer past een basis stagepakket bij je?
Als jij zowel een geweldig stageplek als een leerzame, leuke en geweldige periode in Valencia wil hebben. Hoe fijn is het als je na een leuke stage stag je dag kan voort zetten op het strand of op de gezellige terrasjes of in het mooie park (turia) etc. Dat je jouw spaans kan oefenen op al die verschillende leuke plekken in Valencia. Dat je dan op een veilige en gezellige kamer thuis kan komen.

Ook hier vertrekken we vanuit jouw wensen voor een passende stage en kamer. Waar ben jij het meest op je gemak? Op welke moment is het fijn voor jou om Spaanse lessen te volgen. Vind je het spannend om te solliciteren en dan ook nog eens in het buitenland op een stageplek. Dat begrijpen we helemaal! We gaan je daarbij gewoon stap voor stap helpen en we laten je ervaren dat solliciteren leuk is.

 

 

Kom je stage lopen in Valencia?

Wil jij stage komen lopen in Valencia? Vul dan vrijblijvend het aanmeldingsformulier in. Je zit dus nergens aan vast! Bekijk de mogelijkheden wat wij voor jou kunnen doen om je droomstage in Valencia uit te laten komen. Wij verzorgen stage op maat en vul daarom zoveel mogelijk. Wij nemen z.s.m. contact met je op!

Bel met ons bij vragen of advies
0619236583

Mail als je nog meer wil weten of vragen
info@movepositive.com

Stage lopen in Valencia
+31619236583
Valencia
info@movepostive.com

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com