A Home Away From Home

Accommodatie pakket

Begin hier met een geweldig verblijf in Valencia! Schrijf je nu vrijblijvend in

Wil jij een geweldig verblijf  in Valencia hebben? Dit begint bij een fijne slaapplek dat past bij jouw voorkeuren en wensen.

Wat wij doen? Wij zorgen dat je blij bent met je slaapplek. Er zijn verschillende accommodaties te bedenken. Je kan bij mensen thuis een kamer huren, in een studentenhuis of voor een luxer verblijf gaan.

Wanneer past een accommodatie pakket bij je?
Je kan bij ons terecht als je student bent voor een accommodatie pakket, maar ook als je dat niet bent. Wie weet ben jij voor een bepaalde periode in Valencia en zoek je een geschikt verblijf dat betaalbaar is. Dan kunnen wij jouw ook helpen. We zorgen niet alleen voor de juiste slaapplek voor jou maar ook voor dat je wegwijs krijgt in de accommodatie Valencia. We geven je tips mee, lokale activiteiten en de meest recente updates van festivals en activiteiten.

 

Aanmelden accommodatiepakket

Ben je alleen op zoek naar een kamer in Valencia? Dan kunnen wij je hier ook mee helpen! Meld je dan hier vrijblijvend aan. Je zit nergens aan vast! Start hier met het vinden van een fijn verblijf in Valencia.

Inschrijven spaanse online les

Bel met ons bij vragen of advies
0619236583

Mail als je nog meer wil weten of vragen
info@movepositive.com

Basis stagepakket

Bekijk hier ook het basis stagepakket

 

Aanvullende pakket opties

Bekijk hier ook de aanvullende pakket opties

 

+31619236583
Valencia
info@movepositive.com

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com