Aanvullende pakket opties

De aanvullende pakket opties

De opties kan je los bij je stage of accomodatiepakket er bij toevoegen. Wij hebben 6 standaard opties.

Stadstour Valencia

€35 euro

Valencia is voor Spaanse begrippen echt een fiets stad! Je kan de stad dus heel leuk ontdekken per fiets. Hoe fijn is het als je een gids bij je hebt die in een paar uur tijd veel kan laten zien en veel over de stad Valencia kan vertellen. Bij deze aanvullende pakket optie krijg je in 2,5 uur tijd krijg je vele bezienswaardigheden te zien van de stad en je fiets door het grote mooie park ”Turia” in Valencia. Het is aan te raden om deze fietstocht in de 1e week van je stage te doen, want zo leer je in korte tijd de stad snel kennen. Ook is het mogelijk om de stad wandelend te verkennen. 

Meest gewaardeerde activiteit

 

Spaanse lessen online


€9 euro per les

Meest gekozen

Vind je het fijn om alvast een beetje Spaans te kunnen voordat je naar Valencia komt. Hoe fijn is het om mensen te verstaan in de supermarkt of in een restaurant! Daarom hebben we voor jou voor een leuke studenten prijs geregeld voor de Spaanse lessen. De lessen in deze aanvullende pakket optie zijn online. Het werkt heel simpel. Je krijgt een inlogcode op de Move Positive site. Daar staat een set van 10 online lessen voor je klaar. Je kan het dus in je eigen tempo en tijd volgen. Mocht je verder willen dan boek je er weer 10 bij. De lessen zijn allemaal op A niveau. Ben je al meer gevorderd kan je live online lessen volgen. Heb je interesse daarin stuur dan een email naar:+31619236583

 

 

Spaanse lessen in Valencia


€10,- per les

 

Je leert het beste Spaans door les te krijgen van een ”native speaker’‘. Mocht je thuis al via onze online Spaanse lessen al de basis hebben meegekregen. Dan kan je in Valencia gewoon verder gaan. Ook al heb je niet de voorbereiding thuis gedaan, dan start je gewoon in Valencia. De lessen zijn gevarieerd en sluiten aan op je niveau. Je krijgt een lespakket van 5 lessen. Elke keer kan je een nieuw lespakket aanvragen op jouw wens en niveau. Je kan erachter komen dat je alleen je Spaans mondeling wil verbeteren i.p.v. schriftelijk. Dan word je lespakket daarop aangepast.

 

 Activiteitenpakket

    €70 euro voor 5              activiteiten

1 keer in de maand verzorgen wij een activiteit. 
Je kan denken aan een activiteit dat aansluit aan lokale festivallen, maar ook activiteiten om andere mensen, terrasjes, barretjes of de spaanse taal te leren. Je kan deelnemen aan een losse activiteit of een voor een voordeel activiteitenpakket gaan. Je betaald vooraf een vast bedrag, ongeacht wat de activiteit gaat zijn. 

Schrijf je vandaag nog in!

Voorbereid zijn voor je stage in Valencia. Lijkt het je leuk om een beetje Spaans te praten en de mensen in Valencia te verstaan. Schrijf je vandaag nog in voor Spaanse online lessen.

Direct aanmelden

 

Schrijf je in voor een gratis Spaanse online les!
Volg deze les in je eigen tempo en tijd.

Inschrijven spaanse online les

Folder Valencia

Eerst alles over Valencia nog eens nalezen. Vraag de gratis folder aan

Gewoon even bellen
Wil je gewoon even bellen om je situatie uit te leggen of vragen te stellen.
Bel gerust even: +31619236583

Of volg ons gewoon op Facebook
Volg ons vandaag nog op facebook! Lees over de ervaringen en belevingen van anderen

 

 

 

Kan je de activiteiten en Spaanse lessen met 2 studenten of meer studenten doen?

Tuurlijk kan dat! Wij willen graag dat je het leuk hebt, ook bij de Spaanse docent is dat mogelijk. Veel activiteiten zijn ook leuk om met meer studenten te doen. Het is niet noodzakelijk om met alleen studenten te doen. Als je vrienden, ouders of familie langskomen dan kunnen zij ook aansluiten. Ook al ben je alleen en je kent niemand in Valencia die mee wil doen is dit een mooie kans om bij een groep aan te sluiten. Zo leer je mensen kennen en doe je een leuke activiteit. En je leert weer meer over de cultuur en de omgeving van Valencia.
Als je interesse hebt om bij een groep aan te sluiten of om je op te geven met meer vul dan hier het aanvraagformulier in. Geef zo duidelijk mogelijk aan wat je wensen zijn.

Op de hoogte blijven
In Valencia heb je veel vrije feestdagen. Andere feestdagen die je in Nederland gewend bent. Daarbij horen vaak leuke activiteiten die de stad regelt. Move Positive kan meestal wel een mooie deal regelen. Ook bieden wij met regelmaat leuke kortingen op onze activiteiten die op dat moment in Valencia plaats vinden. Dus wil je vooraf of tijdens je stage op de hoogte blijven van alle leuke deals en kortingen laat dan je email hier achter.

Ja, ik wil op de hoogte blijven van kortingen/deals
+31619236583
Valencia
info@movepositive.com

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com