Spaans lessen online

Onze Spaanse lessen online zijn bedoeld voor HBO studenten die stage komen lopen in Valencia. Hoe leuk en makkelijk is het als je al wat spaans kan op de eerste dag dat je in Valencia aankomt. 

Waarom Spaanse lessen online?

Je hebt gekozen voor een stage in Valencia en dat vinden wij helemaal leuk! Je bent je aan het voorbereiden voor je stage. En hoe leuk is het als je al een beetje spaans kan als je daar aankomt. Dat begint al als je aankomt bij het vliegtuig dat je begrijpt wat er op de borden staat bij het vliegveld, waar je de metro kan vinden en waar de uitgang is. De Spaanse lessen online zijn gericht op je stage periode in Valencia. Dit betekent dat je via de Spaanse lessen online ook kennis gaat maken met de stad van Valencia, de gewoontes, activiteiten en feestdagen van de stad. De Spaanse lessen online zijn verdeeld in verschillende onderwerpen en bedoeld voor beginners. Het is een leuke manier om de Spaanse taal en de stad Valencia te leren kennen op een leuke manier, in je eigen tempo en tijd. Doorloop je de online lessen al ruim voor je stage dan bieden we je de mogelijkheid om je basisniveau te oefenen in de praktijk door online live lessen. Deze worden persoonlijk op maat voor je gemaakt. 

Wat krijg je tijdens de online spaanse lessen?

Vestibulum ac diam sit amet quam vehicula elementum sed sit amet dui. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae.

Modulair

De Spaanse lessen online zijn opgebouwd uit pakketen. Elk pakket is modulair opgebouwd. Dit wil zeggen dat we binnen een pakket uitspraak, woordenschat, grammatica. Alle vaardigheden als luisteren, lezen en spreken worden toegepast. Oftewel we gebruiken alle zintuigen. Op deze manier leer je een taal het snelste.  

Aangepast op Valencia

Waar we kunnen richten we de modules in op de onderwerpen die van toepassing zijn voor Valencia. Ook hebben we modules ingericht op de gewoontes, activiteiten en feestdagen van Valencia. 

Kennis toetsen

Na elk pakket kan jij de opgedane kennis toetsen. 

Oefeningen

Je krijgt oefeningen waarbij je het lezen, spreken en luisteren oefent. Je krijgt ook oefeningen waarbij je de uitspraak kan inzenden aan de docent en je feedback daarop terug krijgt. 

Werkboek

Je krijgt een online werkboek mee, waarin je alle oefeningen vindt tijdens je pakket online lessen. Je kan deze downloaden en deze oefeningen kan je altijd herhalen. Ook als je in Valencia bent. 

Facebook groep

Je kan je aanslutien bij de facebook groep. Hier zullen wij ook tips geven over de Spaanse taal en wat korte oefeningen plaatsen. Ook zullen wij je op de hoogte houden van activiteiten in Valencia. 

Wat zijn de voordelen van Spaanse lessen online?

De Spaanse lessen online biedt veel voordelen:

  • Volg de Spaanse lessen online wanneer het jou uitkomt
  • Je krijgt 24/7 toegang tot de Spaanse online lessen voor 4 maanden
  • Je kan de online lessen binnen 4 maanden zovaak herhalen als jij wil (herhalen is belangrijk om een taal te leren)
  • Na elke online pakket kan je de opgedane kennis toetsen
  • Je krijgt een certificaat nadat je het basisniveau beheerst.
  • Je krijgt al kennis van de stad Valencia

Wat is je investering?

We willen jouw investering aanpassen aan de levenswijze van een student: makkelijk, goedkoop en snel. Dit alles wel om op een effectieve manier Spaans te leren. Je koopt een pakket van 10 online lessen. 1 online les kost slechts 9 euro. Ik kan je al vertellen dat je voor dit pakket nog veel extra’s krijgt, zoals het werkboek, extra tips…etc.

Kijkje nemen in de Spaanse lessen online omgeving

Hieronder geven we je een beeld mee hoe de online omgeving eruit ziet.

Download Ebook

Te sea deleniti suscipiantur deterruisset, eu quis detracto sapientem mea. An purto dicunt deserunt vix, eam te iudico tritani. Dicunt iriure ex sed, ex wisi timeam deterruisset vim.

Laatste nieuws

Met regelmaat uploaden we onze online lespakketten. Ook geven we gratis weggevertjes of plaatsen we online oefeningen in de Facebook groep. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws rond de Spaanse lessen online, laat je email dan hieronder achter.

Vraag je zelf af of….

Ik ben niet goed in talen en kan ik dit wel
Kan ik ook mijn uitspraak oefenen?

Bij de modules hebben we ook oefeningen waarin jij de uitspraak kan inspreken en inzenden naar de docent. Zij geeft je dan gericht feedback. Je kan natuurlijk ook altijd vragen naar een online live les met een docent. 

Moet ik bepaalde software hebben om de online lessen te kunnen volgen?

Nee, je krijgt gewoon een inlogcode van onze online leeromgeving. Je hoeft niks aan te schaffen of te downloaden. 

Hoelang duurt elke les?

Het is aan jou hoelang je over een les duurt. De lessen bestaan ongeveer uit 30 minuten. Doordat de lessen online zijn kan je als je iets moeilijk vind stoppen en dan herhalen. Dus jij bepaalt uiteindelijk hoelang je over een les duurt. Wij raden je aan om de lessen te herhalen. 

Vraag je zelf nog MEER af……

10 + 13 =

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com