Stadstour Valencia

Ontdek de oude binnenstad van Valencia, lokale drankjes, leuke weetjes en legendes 

Download folder Valencia

Ontdek Valencia

De leukste manier om de historische stad te leren kennen is door middel van een stadstour.
Je ontdekt hierdoor de geschiedenis, traditionele gewoontes, winkelstraten, lokale feesten en het dagelijks leven van de Valencianen.
Je krijgt ook tips mee van de lokale tentjes, markthallen en wijken die voor jou als student interessant kunnen zijn. Ook krijg je de gelegenheid om een lokaal drankje te proeven tijdens de tour. Mocht je minder houden van geschiedenis dan passen we de tour voor je op maat aan. We raden je aan de tour aan het begin van je stageperiode te doen, zodat je de stad al een beetje leert kennen. De stad verkennen we per fiets of lopend aan.

Kom je mee de stad verkennen? Meld je hier dan aan! Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Nederlandse gidsen

Je wordt tijdens de stadtours begeleid door Nederlandse gidsen. Al onze gidsen wonen al een geruime tijd in Valencia en kunnen daarom hun eigen ervaringen met je delen. Ook praktische tips en weetjes over de stad kunnen zij vertellen die je niet in een boekje kan terugvinden. Uiteraard kunnen zij antwoord geven op je vragen. 

Stadstour Valencia op maat

Wij willen graag dat de stadstour een belangrijk begin is van je verblijf in Valencia. Op deze manier leer je de stad een beetje kennen. Wil je als groep meer weten over de lokale tentjes, wijken, de goedkope barretjes en minder het historisch verhaal mee krijgen dan passen wij de tour daar op aan. Dit geldt natuurlijk ook bij een prive tour. Dit doen we omdat we het belangrijk vinden dat je gelijk je weg in de stad kunt vinden en je vragen niet onbeantwoord blijven over de stad. Ook begrijpen we dat je niet altijd door de weeks overdag een stadstour kan volgen i.v.m. je stage dus kijken we wanneer je dan wel kan. We raden wel aan om het in de eerste week te doen van je verblijf, want dan krijg je een beeld van de stad. Het tijdstip wanneer je de tour kan volgen stemmen we dan ook af met je of met de groep.

Strand Valencia

Locatie en prijzen van de stadstour Valencia

Een stadstour kan ook leuk zijn als je alleen vanuit je opleiding bent gekomen om stage te lopen in Valencia. Tijdens de stadtour leer je naast dat je de stad leert kennen ook andere studenten kennen. Niet alle studenten startte tegelijk met hun stage in Valencia. Daarom bieden we ook een prive tour aan en de prijs blijft gewoon hetzelfde. Afhankelijk van het aantal studenten en waar je verblijft  bepalen we vooraf een start locatie. De stadstour duurt ongeveer 2,5 uur. De prijs is voor zowel voor in een groep als privé 35 euro. Je krijgt een drankje en verrassende tips tijdens de tour. Aan het begin van de tour mag jij bepalen welk lokaal drankje je bij welke lokale bar of lokale markthal je wil drinken.

Stadstour Valencia
Start hier je stadstour

Ook leuke trips

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud

Valencia
Albufeira

Valencia Tapastour

Valencia
Ciudad de las Artes y las Ciencas

 

Contactgegevens

Tel: +31619236583

Email: info@movepositive.com

www.movepositive.com